Is op één van de volgende vragen "JA" jouw antwoord?

Stress- en spanningsklachten?

Je merkt al langere tijd dat je er niet (meer) in slaagt om te ontspannen. Het lijkt wel of jouw systeem altijd AAN staat en het lukt je niet om de continue stroom van prikkels effectief buiten te sluiten. Je kunt nauwelijks zonder je mobiele telefoon. Je hebt regelmatig nek -en schouderklachten, hoofdpijn, pijn in je rug, je maag of darmen spelen op. Je weet dat het hoogste tijd om wat te veranderen, maar weet niet hoe. Ik help je meer inzicht te krijgen in jouw spanningsklachten en samen leggen we de relatie tussen wat er met je gebeurt en je klachten. Daarna vinden we een bij jou passende manier om te ontspannen.

Mindfullness: Het lukt me niet!

De social media staan er vol mee, vrienden, vriendinnen, familie en zelfs collega’s: iedereen zit “aan de Mindfulness”. En jij: je hebt het echt geprobeerd maar hoe je ook je best doet het lukt je niet. Je voelt irritatie, drukte en zelfs regelmatig boosheid opkomen. Je bent toch geen Buddhistische monnik? En dat wil je ook niet worden. Toch zou je graag wat rust en wat meer focus in je bestaan inbouwen. Ik help je stil te staan zonder zweverigheid, we zoeken samen uit hoe jij dit het beste kan vinden. Met een beproefde methode en een stappenplan.

Zegt de dokter dat het "tussen je oren zit"?

Je hebt al heel wat artsenbezoeken achter de rug en je lichamelijke klacht kan niet verklaard worden door medici. Of kan niet volledig verklaard worden. Je bent bang en boos en voelt je niet serieus genomen. Je hebt werkelijk last. Laat mij je helpen om op een andere manier naar je lichaam te leren luisteren. Ook de plekken die geen last of pijn veroorzaken geven we aandacht. Geef jezelf de kans de relatie die je hebt met je lijf te herijken en nieuwe inzichten op te doen.

Je voelt je niet in balans

Je hebt geen energie meer. Je voelt dat de balans tussen jouw belastbaarheid en je belasting weg is. Je hebt slecht zicht op wat er nu precies gebeurt. Dat het niet fijn is dat is helder! Wat zijn jouw energievreters en wat zijn je energiebronnen? Wil je meer inzicht krijgen in hoe het in jouw energiesysteem werkt? Ik kan je helpen dit in kaart te brengen zonder erover te denken, maar door het te ervaren.

Overbelast en nu?

Je hebt een drukke baan of studie, je hebt een drukke thuisbasis en veel sociale verplichtingen. Misschien heb je ook nog de zorg voor kinderen of ouders. Je bent uitgeput en voelt dat het zo echt niet langer kan. Het lukt je zelf niet meer overzicht te hebben over wat wel en geen prioriteit is in jouw leven. Je doet dingen omdat je het altijd het zo gedaan hebt of omdat het zo verwacht wordt.. Ik help je inzicht te krijgen in jouw leven. Jij en ik brengen jouw belasting in kaart. Ik geef je naast bewustwordingsoefeningen, praktische tips en hou je een spiegel voor.

Je weet niet waar je moet beginnen

Het lijkt wel of alles je teveel is en of je nauwelijks iets goed doet. Je bent gespannen en weet dat je door die spanning een verkeerde uitstraling en energie hebt. Hierdoor krijg je meer ruzies dan je lief is. Je weet dat de kern bij jou ligt maar hoe verander je dat? Wat is de oorzaak ? Wat is er aan de hand ? Ik help je stil te staan bij jezelf en neem je mee om je emoties te erkennen. Meestal ligt er pijn, angst, boosheid en/of verdriet onder jouw gedrag. Liefdevol en met compassie met jezelf omgaan is voor velen een lastig iets.